Referenties

Dit zeggen klanten over Normec FSS

ASVZ

Veiligheid als belangrijkste

“Zelfs een aanbeveling is voor ons al een reden om te zeggen: we gaan geen risico lopen, we doen het. De aanbevelingen van Normec FSS nemen we serieus en we gaan uit van de expertise van Normec FSS.”

Van Happen Containers logo
Van Happen Containers

Een passende installatie bij de situatie

“Toen bij afvalverwerker en transportbedrijf Van Happen Containers het brandbeveiligingssysteem niet volledig gecertificeerd bleek, schoten zij direct in regelmodus. Het bedrijf moet echt van de installaties op aan kunnen.”

Pyrock logo
Pyrock

Bij Pyrock hebben we in Normec FSS de partner gevonden die we zochten

“Ook bij onze leveranciers geldt dat we graag een samenwerking aangaan voor langere tijd. In Normec FSS hebben we precies de partner gevonden die we zochten. Daarom zetten we nu alle projecten over naar jullie.”

Tragel logo
Tragel

Kwaliteit als uitgangspunt

“Mijn team is niet heel groot, dus we hadden vooral ook een partij nodig die zaken uit handen kan nemen. Jullie inspecteurs willen en kunnen aardig onafhankelijk werken.”

Siemens Logo
Siemens

Communiceren is het sleutelwoord tussen Siemens en Normec FSS

“De klant neemt bij Siemens een bij de wet vereiste installatie af die wij onder certificaat leveren. Bij een inspectie komen dan ineens punten aan het licht waardoor voor de installatie geen inspectiecertificaat kan worden verstrekt.”

Hertek logo
Hertek

Niet voor niets kiest Hertek primair voor Normec FSS

“De uiteindelijke keuze voor het inschakelen van een onafhankelijk inspectiebureau ligt uiteindelijk bij onze klanten, maar zij die in aanraking komen met de trajecten zijn tevreden.”