Branches

Dankzij onze jarenlange ervaring in brandbeveiliging en uiteenlopende kennis, kunnen we veel verschillende klanten in diverse branches bedienen. In onderstaande branches komt Normec FSS regelmatig voor inspecties.

Onze referenties

Bekijk alle referenties

Van Happen Containers

Toen het brandbeveiligingssysteem niet volledig gecertificeerd bleek, kwam Van Happen Containers meteen in actie. Vanwege ontbrekende documenten was het traject complexer dan gedacht. Gelukkig wist Technisch Manager Sven Sterkendries hier wel raad mee en hielp Van Happen Containers om alles op orde te krijgen.
Lees de hele referentie

Pyrock

Installatiebedrijf Pyrock doet het net even anders dan anderen. De installateur zet de wensen van de klant centraal en dat is vrij uniek in de brandveiligheidsbranche. Anthony Krijger, COO en mede-eigenaar van Pyrock, vertelt waarom hij Normec FSS aan boord nodig heeft voor deze missie.
Lees de hele referentie
logo tragel

Tragel

Tragel is een zorginstelling die mensen met een beperking ondersteunt om een goed leven te leiden. De stichting heeft zo’n 70 locaties in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Normec FSS inspecteert sinds 2017 verschillende gebouwen voor Tragel. We gingen in gesprek met Jan de Waal, Senior Adviseur Huisvesting bij Tragel, over de samenwerking.
Lees de hele referentie
Hertek logo

Hertek

Al 25 jaar is Hertek expert in het creëren van oplossingen voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. De business unit Safety legt zich toe op brandmeld- en ontruimingsoplossingen en noodverlichtingsinstallaties.
Lees de hele referentie
Siemens-Logo

Siemens

Je denkt de merknaam Siemens wellicht aan wasmachines, vaatwassers en koelkasten. Toch is het aandeel consumentenproducten binnen Siemens nog maar bescheiden. Vele malen groter is de rol op de zakelijke markt in het leveren van producten, systemen, installaties en diensten op het gebied van elektrotechniek en elektronica.
Lees de hele referentie
logo_draeger

Dräger

Sinds 1889 levert Dräger producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. “Wat ons onderscheidt is ons projectmanagement. Daardoor kunnen we ook zeer complexe klussen tot een goed einde brengen.”
Lees de hele referentie
HES_HBTT_logo

Botlek Tank Terminal

Botlek Tank Terminal verzorgt in de Rotterdamse haven de op- en overslag van benzine, biodiesel en plantaardige oliën. De capaciteit van de terminal? Een slordige 477.000 m3 and counting. Directeur Charles Smissaert: ‘Goed ondernemerschap is goed luisteren naar je klant. En dat doen we.’
Lees de hele referentie
Normec Fire Safety & Security Normec FSS logo Balkweg 3 5232 BT 's-Hertogenbosch +31 (0) 73 303 9050
man zit aan de tafel met mobiele telefoon

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu