Referentie

Alles is bespreekbaar

Man met oranje bouwhelm schrijft

In gesprek met Pyrock

 

Pyrock logo

 

Installatiebedrijf Pyrock doet het net even anders dan anderen. De installateur zet de wensen van de klant centraal en dat is vrij uniek in de brandveiligheidsbranche. Anthony Krijger, COO en mede-eigenaar van Pyrock, vertelt waarom hij Normec FSS aan boord nodig heeft voor deze missie.

Uitdaging: klantwens centraal

Pyrock is een installatiebedrijf dat het net even anders doet. De installateur werkt niet volgens vaste processen, maar neemt de wensen van de klant als uitgangspunt. En dat is naar eigen zeggen vrij uniek in de installatiebranche. Klanten noemen zij overigens liever relaties, want het bedrijf gelooft in samenwerkingen voor langere tijd. Anthony Krijger, COO en mede-eigenaar van Pyrock, vertelt waarom Normec FSS een belangrijke schakel is in hun missie.

Anthony: “Onze grootste uitdaging is om een positieve associatie te creëren. Dat doen we door kwaliteit te leveren en zo precies mogelijk aan te sluiten op de wensen van de relatie. Om onze relaties die ervaring te kunnen bieden, hebben we iedereen aan boord nodig. Ook de inspectie-instelling. Wij kunnen zelf wel keihard inzetten op klantvriendelijkheid, maar om het traject tot een goed einde te brengen, hebben we een inspecteur met eenzelfde houding nodig.”

 

“De menselijke maat en de goede dialoog maken dit partnership een succes”

Anthony Krijger, COO en mede-eigenaar van Pyrock

 

Alles is bespreekbaar

“Bij dit soort trajecten is er altijd een negatieve aankoopintentie”, vervolgt Anthony. “Bedrijven móeten een brandbeveiligingsinstallatie hebben en het kost ze ook nog verdomd veel geld. We proberen dat gevoel een beetje weg te nemen, door echt de dialoog aan te gaan met een relatie over wat ze zelf graag willen. Natuurlijk houden we daarbij altijd oog op hoe we zo goed mogelijk tegemoet komen aan de eisen van het Bouwbesluit.”

Wanneer de installatie eenmaal staat, moet deze nog gecertificeerd worden. Daar komt Normec FSS in beeld. “Wat de samenwerking met Normec FSS zo fijn maakt, is dat alles bespreekbaar is. We werken graag samen met mensen, niet met een bedrijf dat vastgeroest is in processen. De inspecteurs moeten zich uiteraard houden aan een normenkader en doen dat ook, maar die kun je best benaderen met een menselijke maat. Bij Normec FSS ervaar ik dat zo.”

Elkaar begrijpen

Anthony: “Ook bij onze leveranciers geldt dat we graag een samenwerking aangaan voor langere tijd. In Normec FSS hebben we precies de partner gevonden die we zochten. Daarom zetten we nu alle projecten over naar jullie.” Anthony noemt het menselijke aspect en de goede dialoog als belangrijkste punten voor dit partnership. “Wij kunnen altijd met jullie in gesprek gaan. Ik vind het belangrijk dat ik de inspecteurs begrijp en weet waarom zij iets goedkeuren of afkeuren. En het is belangrijk dat we snel kunnen schakelen. Jullie inspecteurs weten dat en bellen mij persoonlijk op als het nodig is. Dat is dus precies die houding die we zoeken.”

Gerelateerde diensten