Werken bij

Nederland zo brandveilig mogelijk maken, dát is waar we het voor doen! Wil jij ook bijdragen aan veiligheid van mens en dier? Dan is werken bij Normec FSS wellicht iets voor jou.

Waarom we bij Normec FSS elke dag weer met plezier naar ons werk gaan? Omdat geen enkele dag hetzelfde is, maar juist weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast werken we met een team vol enthousiaste professionals, die allemaal de ambitie hebben om Normec FSS blijvend te laten groeien en onze doelen te behalen. Elke dag gaan we voor de beste kwaliteit en zetten we voor én met elkaar die extra stap voor onze klanten. Plezier in het werk is synoniem aan het leveren van een betere kwaliteit. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen in de werkomgeving en met enthousiasme en passie hun werk uitvoeren.

Variatie in het werk

Je komt bij veel verschillende klanten uit diverse branches. Daarom is geen enkele dag hetzelfde. Benieuwd waar wij allemaal komen? Neem dan eens een kijkje bij onze branches.

Passie en plezier

We houden van hard werken, maar er wordt bij ons op kantoor óók het hardst gelachen. Er hangt een persoonlijke en informele sfeer. Daarnaast hebben we een zeer actieve personeelsvereniging en vinden het leuk om de week af te sluiten met een gezellige vrijmibo!

Een baan met impact

Bij Normec FSS heb je een baan die ertoe doet. Elke dag bijdragen aan een veiliger Nederland! Wie wil dat nou niet?

Medewerkers over Normec FSS

Dennis Gorter

“De belangrijkste waarden voor mij in het werk zijn: kwaliteit, service en integriteit.”

Maurits van der Els

“De deskundigheid van onze specialisten effectief inzetten in het belang van brandveiligheid en onze klanten, dat is elke dag weer een uitdaging!”

Sven Sterkendries

“Mijn werk is heel gevarieerd: van complexe interne vraagstukken tot het mee-ontwikkelen van regelgeving voor sprinklersystemen. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Nou ja, werk…”

Stuur een open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die elke dag bij willen dragen aan een veiliger Nederland! Je kunt altijd een open sollicitatie insturen via het sollicitatieformulier.

Open sollicitatie
kantoor
Normec Fire Safety & Security Normec FSS logo Balkweg 3 5232 BT 's-Hertogenbosch +31 (0) 73 303 9050
man zit aan de tafel met mobiele telefoon

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu