Werken bij

Window of Opportunities

Normec FSS is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Auditor with safety helmet and tablet

Waarom werken bij Normec

Nederland zo brandveilig mogelijk maken, dát is waar we het voor doen! Wil jij ook bijdragen aan veiligheid van mens en dier? Dan is werken bij Normec FSS wellicht iets voor jou. Waarom we bij Normec FSS elke dag weer met plezier naar ons werk gaan? Omdat geen enkele dag hetzelfde is, maar juist weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast werken we met een team vol enthousiaste professionals, die allemaal de ambitie hebben om Normec FSS blijvend te laten groeien en onze doelen te behalen. Elke dag gaan we voor de beste kwaliteit en zetten we voor én met elkaar die extra stap voor onze klanten. Plezier in het werk is synoniem aan het leveren van een betere kwaliteit. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen in de werkomgeving en met enthousiasme en passie hun werk uitvoeren.

Variatie in het werk

Je komt bij veel verschillende klanten uit diverse branches. Daarom is geen enkele dag hetzelfde. Benieuwd waar wij allemaal komen? Neem dan eens een kijkje bij onze branches.

Passie en plezier

We houden van hard werken, maar er wordt bij ons op kantoor óók het hardst gelachen. Er hangt een persoonlijke en informele sfeer. Daarnaast hebben we een zeer actieve personeelsvereniging en vinden het leuk om de week af te sluiten met een gezellige vrijmibo!

Een baan met impact

Bij Normec FSS heb je een baan die ertoe doet. Elke dag bijdragen aan een veiliger Nederland! Wie wil dat nou niet?

Vacatures

Onze vacatures

Medewerker Planning

Medewerker Planning

Frontoffice medewerker

Frontoffice medewerker

Inspecteur Brandmeldinstallatie - Ontruimingsalarminstallatie

Inspecteur Brandmeldinstallatie – Ontruimingsalarminstallatie

Junior Inspecteur Sprinklerinstallatie

Junior Inspecteur Sprinklerinstallatie

Ervaren Inspecteur Sprinklerinstallatie

Ervaren Inspecteur Sprinklerinstallatie

Accountmanager

Accountmanager

Open sollicitatie

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s

Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

Over ons

Normec Fire Safety & Security is een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandveiligheid, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We zijn met ons team actief door heel Nederland. Hoewel Normec FSS nog een jong bedrijf is, hebben we toch al jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche!