Nieuws

Bouw van het nieuwe distributiecentrum

Nieuwbouw Doeleman Logistiek

Doeleman Logistiek en Normec FSS bouwen samen aan de toekomst

In 2019 is de bouw van het nieuwe logistiek distributiecentrum Doeleman Logistiek, pal aan de nieuwe hoofdentree van Distripark Doelwijk in Waddinxveen, officieel van start gegaan.

Duurzaam gebouwd

Het pand voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd. Het wordt zelfs méér dan energieneutraal gebouwd met onder andere zo’n 2500 zonnepanelen op het dak. Normec FSS verzorgt, onder andere ook in samenwerking met Aqua+ Sprinklersystemen, voor dit project de inspecties van de brandbeveiliging.

Met een totale vloeroppervlakte van zo’n 16.000 m2, 2 kantoorgedeelten en de mogelijkheid tot 2 flexibel in te delen oppervlakten wordt het warehouse meer dan toekomstbestendig gebouwd. Het complete warehouse biedt plaats aan meer dan 25.000 palletposities.. De oplevering van het nieuwe distributiecentrum staat gepland voor april 2020.

Normec FSS is trots om, naast de inspecties van de huidige locatie, ook betrokken te zijn bij de inspectie van het uitgangspuntendocument, het detailontwerp en de initiële oplevering van deze nieuwbouw. De omvang van onze werkzaamheden hebben betrekking op de Sprinkler-, brandmeld en ontruimingsalarminstallatie. Ook na de oplevering zullen wij als partner van Doeleman Logistiek de vervolg-inspecties op beide locaties blijven verzorgen.

Hoe Normec FSS zich voorbereidt op de toekomst

Hoe Normec FSS zich voorbereidt op de toekomst

BVI verder als Normec Fire Safety & Security

BVI verder als Normec Fire Safety & Security

Een werkweek van een VBB-inspecteur

Een werkweek van een VBB-inspecteur