Nieuws

Optimaliseren en uitbreiden van de dienstverlening

Normec FSS

BVI verder als Normec Fire Safety & Security

Afgelopen maart hebben wij u bericht dat Brand Veiligheid Inspecties BVI B.V. is overgenomen door Normec. Deze overname is goed voor BVI, haar medewerkers en u als klant. Wij verwachten met deze overname onze dienstverlening nog verder uit te breiden en te optimaliseren.

Wij horen bij de Normec Group

Nu wij behoren tot de Normec Group willen wij er ook zichtbaar bij gaan horen. Dit betekent dat wij vanaf 1 oktober 2017 verder gaan onder de naam Normec Fire Safety & Security B.V. Deze wijziging van naam zal ook zichtbaar zijn in onze huisstijl. Vanaf heden zullen we het Normec logo gaan voeren en wijzigt onze huisstijlkleur in oranje. Verder zal een aantal gegevens wijzigen, zoals ons webadres en onze e-mailadressen:

Website: normecfss.nl
Algemeen e-mailadres: info-fss@normecgroup.com

Onze service en kwaliteit blijven hetzelfde

Aan Normec FSS als onderneming verandert verder niets. U krijgt uiteraard nog steeds de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. U behoudt natuurlijk ook uw eigen inspecteur en spreekt met dezelfde mensen op kantoor. De oude e-mailadressen van BVI blijven nog bereikbaar, maar wij zullen u vanaf heden mailen vanaf ons nieuwe Normec e-mailadres. De algemene gegevens zoals post- en bezoekadres, telefoonnummer, KvK, btw-nummer en bankgegevens blijven ongewijzigd.

Klantfocus en flexibiliteit

Normec wil de nummer één instelling zijn op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Normec wil zich blijvend onderscheiden door haar klantfocus. Deze klantfocus in combinatie met flexibiliteit – mogelijk door een slimme inzet van IT-middelen – werkt efficiency en effectiviteit in de hand. Samen met een gezonde dosis deskundigheid, ambitie en enthousiasme zorgt Normec ervoor dat klanten nooit met minder genoegen hoeven te nemen. Kijk voor alle activiteiten die Normec u kan bieden op de website www.normecgroup.com.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst en hopen u nog lang als gewaardeerde relatie te mogen dienen.

Met vriendelijke groeten,

Normec Fire Safety & Security B.V.

Roy Senden en Marco Zomer

Hoe Normec FSS zich voorbereidt op de toekomst

Hoe Normec FSS zich voorbereidt op de toekomst

Doeleman Logistiek en Normec FSS bouwen samen aan de toekomst

Doeleman Logistiek en Normec FSS bouwen samen aan de toekomst

Bewustzijn vergroten en brandgevaar verkleinen

Bewustzijn vergroten en brandgevaar verkleinen