Nieuws

Hét platform voor parkeren in Nederland

Parkeergarage met auto

Normec FSS is premium partner van Vexpan

Normec FSS is een premium partnerschap aangegaan met Vexpan, hét platform voor parkeren in Nederland. Voor een langere periode kan Vexpan rekenen op extra support van Normec FSS.

Goed voorbereiden

Het brandveiligheidssysteem is er een waarvan je hoopt hem nooit nodig te hebben. Toch kun je maar beter op alles voorbereid zijn. Dat is waar onze vakbekwame inspecteurs om de hoek komen kijken. Een inspectie is namelijk hét middel om vast te stellen of het brandbeveiligingssysteem doet wat het moet doen wanneer het erop aankomt.

Brand in parkeergarages voorkomen

Het grootste gevaar bij brand is de opeenhoping van rook en warmte. Rook vermindert het zicht, belemmert de ademhaling en maakt brandbestrijding moeilijk. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door verstikking. Veel parkeergarages zijn daarom verplicht uitgevoerd met een brandbeveiligingsinstallatie die volgens het bouwbesluit 2012 moet worden voorzien van een geldig inspectiecertificaat. Normec FSS kan tijdig en periodiek de brandbeveiligingsinstallaties inspecteren, zodat de risico’s verminderen.

Onze kennis delen

Als premium partner van Vexpan krijgen we de mogelijkheid om bewustwording te creëren voor brandveiligheid in parkeergarages en zo actief bij te dragen aan de algehele veiligheid. Binnen onze organisatie hebben we enorm veel kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid in parkeergarages en over ontwikkelingen zoals lithium-ion-accu’s, laadpalen en waterstofauto’s in relatie tot brandveiligheid.

We vinden het belangrijk deze kennis met anderen te delen. De lunchbijeenkomst, die we als premium partner bij Vexpan mogen organiseren, is hier bijvoorbeeld een mooie plek voor. Tijdens deze bijeenkomst zullen we onze kennis delen en inzicht geven hoe belangrijk het is dat de brandveiligheid in parkeergarages goed geregeld en vooral veilig is. Daarnaast komen we graag met andere Vexpanleden in contact om elkaar te versterken en samen te werken aan een brandveiliger Nederland.

Gerelateerd nieuws

Vexpan verwelkomt nieuw lid: Normec FSS

Vexpan verwelkomt nieuw lid: Normec FSS

Stacker parking systems in relatie tot brandveiligheid

Stacker parking systems in relatie tot brandveiligheid

Automatische blussystemen per 2022 verplicht in parkeergarage woontorens

Automatische blussystemen per 2022 verplicht in parkeergarage woontorens