Werken bij

Window of Opportunities

Accountmanager

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en wil je graag betekenisvol zijn bij klanten op het gebied van een veilige werk- en leefomgeving? Dat kan als accountmanager bij Normec FSS. Normec Fire Safety & Security is een geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandveiligheid, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We zijn met ons team actief door heel Nederland.

Jouw rol

Dit takenpakket pak jij met veel enthousiasme op:

 • Je maakt van leads klanten en zorgt dat je aan tafel komt om de deal te sluiten.
 • Je bent nieuwsgierig naar de uitdagingen en behoeften van jouw klanten en denkt proactief en out of the box mee in het vinden van oplossingen voor hun uitdagingen.
 • Je weet wat een duurzame klantrelatie inhoudt en bent altijd op zoek naar hoe je de relatie kan intensiveren en uitbouwen.
 • Je begeleidt de klant tijdens het hele verkoopproces en houdt de regie over de klantreis. Ook wanneer het lastig wordt, stel je alles in het werk om de klantbeleving te optimaliseren.
 • Klantgerichtheid zit in jouw DNA. Je werkt samen met je collega’s van de binnendienst en inspectie, als team ben je verantwoordelijk voor het resultaat.
 • Je bent gedreven om kansen te signaleren en de commerciële strategie om te zetten in een dynamisch plan van aanpak om de gestelde doelen te halen.

Jij kunt rekenen op

Een prettige werkomgeving met korte lijnen in een jong, hecht en enthousiast team, waar de balans tussen werk en privé en het hebben van plezier een begrip is! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de inhoudelijk interessante baan bij een duurzame en innovatie-gedreven organisatie. Normec gelooft bovendien enorm in talent en biedt volop mogelijkheden om met deze scale-up mee te groeien.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

 • Een competitief salaris;
 • Een jaarcontract o.b.v. 40 uur per week met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen;
 • Bijdrage pensioen;
 • Telefoon, laptop, leaseauto;
 • Intern training & development programma.

Over Normec FSS

In deze functie kom je te werken in een gezellig team van vakbekwame en ervaren inspecteurs. Normec Fire Safety & Security (FSS) is een type A geaccrediteerde inspectie-instelling die het gehele inspectieproces kan uitvoeren om te komen tot een gecertificeerde brandbeveiliging. Normec FSS maakt deel uit van Normec. De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.

Hoewel Normec FSS nog een jong bedrijf is, hebben we toch al jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche! Omdat we in ons werkveld te maken hebben met veiligheid van mens en dier mag er geen twijfel bestaan over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Onze inspecties moeten altijd van hoog niveau zijn. Alles staat uiteindelijk in het teken van het resultaat voor de klant. We denken daarom graag mee en zijn flexibel in het geval van specifieke wensen en behoeften.

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Over ons

  Normec Fire Safety & Security is een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandveiligheid, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We zijn met ons team actief door heel Nederland. Hoewel Normec FSS nog een jong bedrijf is, hebben we toch al jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche!