Werken bij

Window of Opportunities

Junior Inspecteur Sprinklerinstallatie

Wil jij als junior inspecteur Sprinklerinstallaties deel uitmaken van een enthousiast team van specialisten? We hebben op dit moment mogelijkheden voor zowel Junior als ook voor Ervaren Inspecteur Sprinklerinstallaties. Kun jij nauwkeurig werken en wil je bijdragen aan een brandveiligere samenleving? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol

Als junior inspecteur is een leergierige en proactieve houding noodzakelijk. Onder volledige begeleiding van een ervaren inspecteur ga je inspecties uitvoeren bij onze klanten. Ook leren wij je in een persoonlijk opleidingstraject alle kneepjes van het vak. Onze inspecteurs zijn het visitekaartje van de organisatie. We verwachten dus een representatieve houding.

Kerntaken

Bij deze functie moet je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Vervolginspecties verrichten op locatie;
 • Opstellen van inspectierapporten;
 • In teamverband multidisciplinair benaderen van technische problemen en nieuwe ontwikkelingen;
 • Nieuwe ontwikkelingen en technieken onderzoeken op de toepassingsmogelijkheden;
 • Relatiemanagement en opdrachtverwerving.

Opleiding en competenties

Een junior inspecteur is iemand die nog geen ervaring (kwalificaties) heeft in het zelfstandig uitvoeren van brandveiligheidsinspecties, maar al wel ervaring heeft in ons vakgebied. Verder denken we aan:

 • Afgeronde Technische hbo-opleiding.
 • Bij voorkeur in bezit van 1-2 diploma’s van de benodigde externe opleidingen in het vakgebied, bijv. “Sprinkler 1”, “Sprinkler 2” en “Brandpreventie 1”.
 • Een representatieve houding.
 • Nauwkeurig en stressbestendig.
 • Leergierig.

Wat bieden wij?

Als Junior Inspecteur Sprinklerinstallaties heb jij een zeer afwisselende baan in een leuk en enthousiast team van professionals met de volgende arbeidsvoorwaarden: goed salaris, leaseauto, mobiele telefoon + tablet, goede werk-privé balans, opleidingsmogelijkheden, trainingsmogelijkheden en dat alles in een prettige en informele werksfeer.

Naast de mogelijkheid om op kantoor in ’s-Hertogenbosch te werken begint jouw werkdag meestal vanaf thuis. Na jouw introductie ben je ook regelmatig op kantoor in ‘s-Hertogenbosch voor opleiding, training, overleg en sociaal contact met collega’s. Wij vertellen je er graag meer over.

Over Normec FSS

In deze functie kom je te werken in een gezellig team van vakbekwame en ervaren inspecteurs. Normec Fire Safety & Security (FSS) is een type A geaccrediteerde inspectie-instelling die het gehele inspectieproces kan uitvoeren om te komen tot een gecertificeerde brandbeveiliging. Normec FSS maakt deel uit van de Normec Group. De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Over ons

  Normec Fire Safety & Security is een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandveiligheid, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We zijn met ons team actief door heel Nederland. Hoewel Normec FSS nog een jong bedrijf is, hebben we toch al jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche!