Nieuws

Specialistische kennis onder één dak

Normec FSS

Veiligheid gaat verder dan brandveiligheid

Sinds 2017 is Normec FSS onderdeel van Normec. Dit gaf ons afgelopen jaren de ruimte om te investeren in onze dienstverlening. Inmiddels is de groep flink uitgebreid en zit er veel specialistische kennis onder één dak. Hierdoor zien we ook bij andere onderdelen van Normec veel mogelijkheden voor onze klanten.

Veilige werkomgeving

Organisaties willen bezoekers en werknemers natuurlijk veilig en gezond houden. Ook willen ze voldoen aan alle wet- en regelgeving die daarbij komt kijken. Met dat in het achterhoofd bent u als hoofd technische dienst, QHSE manager of facilitair manager verantwoordelijk voor allerlei aspecten van veiligheid voor een optimale werkomgeving. Brandveiligheid is slechts één van die aspecten, maar hier stopt de verantwoordelijkheid niet. Waarschijnlijk heeft u ook te maken met legionellapreventie of vraagstukken op het gebied van binnenmilieu. Daarom stellen we graag een zusterbedrijf gespecialiseerd in waterbehandeling voor: Normec Kalsbeek.

Expert in waterbehandeling

Normec Kalsbeek is een adviesbureau op het gebied van waterbehandeling, legionella en binnenmilieu. Met ruim 70 jaar ervaring heeft Normec Kalsbeek voor elk water gerelateerd probleem de juiste oplossing. Kwaliteit en resultaat staan hierin voorop, met als resultaat: het creëren van waardevol water. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tynaarlo, maar vanuit een tweede kantoor in Utrecht is Normec Kalsbeek actief het hele land.

Door de jarenlange ervaring met legionellapreventie kunnen de specialisten van Normec Kalsbeek organisaties volledig ontzorgen op dit gebied. Van een risicoanalyse en legionellabeheersplan tot alle uitvoerende legionellabeheerstaken. Denk aan monstername, spoelen en keerklepcontroles. Maar ook voor desinfectie heeft Normec Kalsbeek de juiste kennis in huis.

Gerelateerd nieuws

Doeltreffende brandveiligheidsinspecties

Doeltreffende brandveiligheidsinspecties

Stacker parking systems in relatie tot brandveiligheid

Stacker parking systems in relatie tot brandveiligheid

Bewustzijn vergroten en brandgevaar verkleinen

Bewustzijn vergroten en brandgevaar verkleinen