Accreditatie

Normec Fire Safety & Security is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) en is in het bezit van een accreditatieverklaring. Deze verklaring heeft een bijlage waarin de scope van de accreditatie wordt beschreven.

Accreditatiescope

Normec FSS is door de RvA beoordeeld voor brandbeveiliging van objecten op basis van brandmeldsystemen, ontruimingsalarmsystemen, rookbeheersingsystemen, waterblussystemen (sprinkler, watersproei en watermist), blusgassystemen en schuimblussystemen. Dit betreft inspecties op basis van normconformiteit en CCV-inspectiesschema’s. Bekijk onze accreditatiescope.

Zowel nationaal als internationaal hebben afnemers behoefte aan zekerheid over de kwaliteit van geleverde goederen en diensten. Immers, de verscheidenheid is tegenwoordig groot. Daarom kan een leverancier zijn product of dienst objectief laten beoordelen of testen door een laboratorium, certificatie- of inspectie-instelling. Dit is mogelijk op ieder denkbaar werkgebied, zoals bouw, energie, voeding, milieu, drinkwater, gezondheid, transport en zo verder.

Normec Fire Safety & Security Normec FSS logo Balkweg 3 5232 BT 's-Hertogenbosch +31 (0) 73 303 9050
man zit aan de tafel met mobiele telefoon

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu